Print

Over ons

Binnen het EPC zijn vier psychologen actief, één psycholoog is tevens opgeleid in de psychotherapie.

Joke van Bokkem
Psychologen praktijk van Bokkem (www.psychologen
praktijkvanbokkem.nl)

Mevrouw Joke van Bokkem (drs.; MA);

klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ psycholoog

Werkzaam op vrijdag en zaterdag op het volgende adres:
Fytaal
Langdonk 5
4707 TG Roosendaal

geregistreerd in het BIG register met 59006697025 en 79006697016,

NIP lid, NTVP gecertificeerd psychotraumatherapeut.

 

Sinds 1999 werkzaam als zelfstandig psycholoog in eigen praktijk (GGZ basiszorg) in regio Noord-Brabant en ook omgeving Amersfoort (op aanvraag elders in NL)

AGB-code zorgverlener: 94002560. Praktijk AGB-code 94002083

“Ik werk kortdurend, ‘op maat’ en klachtgericht vanuit verschillende therapeutische referentiekaders met aandacht voor systeem van cliënt(en). Ik hecht belang aan kwalitatief goede zorg vanuit wederzijds respect, vertrouwen en verantwoordelijkheid”

 (Klachtgerichte) behandeling na diagnosestelling is gericht op verminderen van klachten en verbetering van levenskwaliteit; onder andere bij:

-stressklachten, spanningsklachten (ook werkgerelateerde klachten), pijnklachten

-paniek en angstklachten; post traumatische stressklachten

-stemmingsklachten (somberheid, depressie)

-identiteitsproblemen, assertiviteitsproblemen

-rouwverwerking

-relatie-/systeemproblemen

Aanmelding via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (via verwijzer huisarts, Fytaal). U kunt ook uw telefoonnummer in een mail aangeven en wordt op de praktijkdagen (meestal op vrijdag, zaterdag) teruggebeld. De psychologische zorg wordt (deels) vergoed op basis van polisvoorwaarden GGZ zorg die u met uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Informatie kunt u op de website lezen als ook bij aanmelding en/of intakegesprek navragen.    

Achtergrond, competenties en specialisaties:

Universitair opgeleid tot psycholoog in Leiden in de klinische en gezondheidspsychologie.

Volgde diverse cursussen, bijscholingen en specialisaties op het gebied van diagnostiek en

 ‘evidence based’ psychotherapie gericht op  Psychotraumatologie: is gecertificeerd als

 EMDR practioner, in NET, in BEPP en in Trauma & Body. Specialisatie in lichamelijke

onverklaarbare pijnklachten en levensbedreigende ziekten, specifiek intensive care hart- en

 vaatziekten en oncologie. Heeft ruime ervaring met systeem- en groepstherapie bij

 (complex) getraumatiseerden. Is opgeleid ook als A-verpleegkundige in acute traumazorg en

 diverse verpleegafdelingen.

 Werkervaring:

Ook werkzaam vanaf juni 2014 als klinisch psycholoog bij Stichting Centrum ‘45, onderdeel van Arq Expert Groep. Is gespecialiseerd in Psychotraumatologie; specifiek Beroepsgerelateerde (complexe) PTSS. Heeft 10 jaar werkervaring als senior adviseur, psycholoog, trainer bij Instituut voor Psychotrauma. Draaide projecten in het kader van Traumazorg en Agressie bij branchegroepen Zorg, , Politie, Brandweer, Ambulance. Gaf organisatieadvies in het kader van psychosociale zorg tijdens en na rampen en calamiteitenzorg in Nederland, als ook internationaal. Behaalde in februari 2009 International Certificate: Mental Health and Psychosocial Support in post conflict areas bij Cogis kennisinstituut vervolging, oorlog, geweld. Is projectleider geweest bij implementatie en evaluatie van een dagprogramma voor Lichamelijk onvoldoende verklaarbare klachten (LOK)  na traumatische gebeurtenissen bij complex getraumatiseerde Vluchtelingen en Asielzoekers.

Doet onder andere wetenschappelijk onderzoek naar het effect van EMDR-Resource Development and Installation  protocol (RDI) bij (complex)getraumatiseerde veteranen en politiemedewerkers als bijdrage aan Arq  ontwikkellijnComplexe PTSS. Is betrokken bij innovatieve behandelingen (complexe PTSS) als intensieve TFT waaronder iEMDR en 3MDR.


Miriam Leemreijze, psychotherapeut

Werkzaam in de Diepenbrocklaan 28

Na de universitaire opleiding Gezondheidspsychologie en Klinische psychologie in Tilburg (1990) ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij de Kruisvereniging Breda waar ik de eerste periode vooral trainingen verzorgde gericht op het omgaan met stress, hoofdpijn en andere gezondheidsproblemen. Na het behalen van de registratie eerstelijnspsychologie ging ik mij meer richten op individuele therapieën aldaar en in een eigen praktijk in Bergen op Zoom.Miriam van Leemreijze Na enkele jaren (1998) kreeg ik de mogelijkheid me verder te specialiseren tot psychotherapeut bij Psychotherapeutisch Centrum De Viersprong. De postdoctorale opleiding tot integratief psychotherapeut werd verzorgd vanuit de Universiteit van Maastricht. In die periode en daarna heb ik me verder gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Na het vierjarige opleidingstraject ben ik nog twee jaar werkzaam geweest bij De Viersprong. In 2004 ben ik opnieuw gestart met een eigen praktijk, maar nu voor psychotherapie. Ik doe voornamelijk langer durende behandelingen, waarin ik mij richt op reeds lang bestaande en complexere problemen, zowel voor individuen als (echt)paren.

Ik ben BIG geregistreerd als GZ-psycholoog en Psychotherapeut
Lidmaatschap beroepsverenigingen:
• NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie)
• NVVP (Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten)
• VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie)

Ik heb met alle zorgverzekeraars, behalve De Friesland, een contract afgesloten.

Telefoon: 0164-231777 E-mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.psychotherapiemiriamleemreijze.nl

Mijn meest actuele wachttijd is te vinden op mijn website

AGB-code: 94000744 Praktijk AGB-code 94003016

 

Rene Luijpen

 Werkzaam maandag t/m vrijdag 8:30 - 18:00  :  Dahliastraat 39 op maandag en dinsdag
                                                                           Diepenbrocklaan 28 op woensdag en vrijdag (medisch centrum De Grebbe)    

 Na de universitaire opleiding Klinisch psychologie en Psychotherapie in Tilburg (1984) heb ik me toegelegd op opleidingen in de (cognitieve) gedragstherapie, Rene Luijpenlater interpersoonlijke psychotherapie, oplossingsgerichte therapie en emdr. Mijn werkervaring heb ik  opgedaan  binnen het psychiatrische ziekenhuis “De Grote Beek” in Eindhoven en binnen een psychologencollectief in  Eindhoven. Vanaf 1987 heb ik mijn eigen praktijk in de eerstelijn in Bergen op Zoom. Aanvankelijk alleen, later in samenwerking met collega’s. Tot 2013 ben ik gastdocent geweest bij de Politie Academie in Ossendrecht. Naast mijn volledige werkweek als eerstelijnspsycholoog werk ik ook als behandelaar voor het Instituut voor Psychotrauma en als medewerker bij Ascender (psychologen en coaches voor werkactivering).  

Ik ben BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog  (tegenwoordig Registerpsycholoog NIP/Gezondheidszorg) en gekwalificeerd eerstelijnspsycholoog. Als GBGGZ(eerstelijnspsycholoog) werk ik kortdurend, klachtgericht en bovenal cliëntgericht, zowel voor individuen als (echt)paren.

Ik heb met alle zorgverzekeraars, behalve De Friesland, een contract afgesloten.

Telefoon: 0164-259427 / 0640168728  E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website : www.psycholoogreneluijpen.nl

Mijn meest actuele wachttijd is te vinden op mijn website.

BIGregistratienummer 99051496925

AGB-code: 94000627  Praktijk AGB-code  94000405

 
Marielle Simonetti

Werkzaam maandag t/m woensdag, donderdagmiddag in de Achillesstraat 3g . Telefonisch spreekuur maandag t/m woensdag 13:00 - 13:30

Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen (doctoraal klinische onderwijskunde en kandidaats psychologie) ben ik in Bergen op Zoom begonnen bij deMarielle Simonetti schoolbegeleidingsdienst. Ik heb me in die tijd bezig gehouden met diagnostiek en begeleiding van kinderen. Naast mijn werk heb ik aan de universiteit van Tilburg mijn doctoraal psychologie afgerond. Vervolgens heb ik de postdoctorale opleiding gedragstherapie bij de VGCT gedaan, daarnaast heb ik tevens de kwalificatie eerstelijnspsychologie behaald. Inmiddels was ik parttime gestart in een eerstelijnspraktijk. In 1993 heb ik gekozen voor de vrije vestiging als eerstelijns- en gz-psycholoog, waar ik mij richt op de behandeling van volwassenen en kinderen/jeugd. Individueel, maar ook systeem- en relatietherapie behoren tot mijn werkgebied.

De verwijzingen krijg ik voornamelijk van huisartsen en specialisten, waaronder kinderartsen waarmee  ik een goede samenwerking heb. Ik werk voornamelijk klachtgericht  en vanuit een eclectisch referentiekader. Nascholing heb ik gevolgd wat betreft: emdr, mindfulness, partner en relatietherapie, kortdurende oplossingsgerichte therapie. Vorig jaar werd ik geherregistreerd zowel bij het NIP als bij de VGCT.

Ik ben BIG geregistreerd als GZ-psycholoog en bij het NIP als register- eerstelijns en als kinder- en jeugdpsycholoog.
Mijn kwaliteitsstatuut is goedgekeurd en kunt u hier inzien.

Lidmaatschap beroepsverenigingen:
• NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
• VGCT ( vereniging van cognitieve en gedragtherapie), lid van de secties:
* oplossingsgerichte therapie,
* angststoornissen,
* relatietherapie 
* kinder-en jeugd

Telefoon: 0164-245758 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AGB-code: 94000681, Praktijk AGB-code 94000442


Waarneming:

Bij afwezigheid (vakantie/ziekte) kunnen de collega’s van  het EPC voor elkaar waarnemen,indien nodig .Dat wordt altijd in overleg met de client besproken en geregeld.

Bij een crisissituatie wordt gebruik gemaakt van de bestaande crisisdienst van de GGZWNB, waar de huisarts/HAP naar toe kan verwijzen.

Verder kunnen cliënten in de avonduren en weekenden gebruik maken van email en voice-mail van de betreffende behandelaar om een bericht door te geven.